Kookplaat
Voor je een kookplaat gaat kiezen, weet dat er 4 soorten bestaan: elektrisch, op gas, inductie en vitrokeramisch. Wil je een klassieke of een snel opwarmende en minder energievretende inductiekookplaat? Verkies je gas of elektriciteit? Professionele koks verkiezen koken op gas, maar daar heb je natuurlijk wel een gasaansluiting in je keuken voor nodig. Een elektrische kookplaat is goedkoper, maar warmt dan weer traag op en verbruikt daardoor veel energie. Sommige gebruikers vinden het ook aangenaam dat de kookzones zich aanpassen.
- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 502 mm
- Aantal branders/kookzones : 2
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 280 mm
- Aantal branders/kookzones : 1
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 558 mm
- Aantal branders/kookzones : 2
- Type kookplaat : Gaskookplaat
- Breedte : 594 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Gaskookplaat
- Breedte : 590 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Gaskookplaat
- Breedte : 560 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Vitrokeramisch
- Breedte : 520 mm
- Aantal branders/kookzones : 2
- Type kookplaat : Vitrokeramisch
- Breedte : 500 mm
- Aantal branders/kookzones : 2
- Type kookplaat : Gaskookplaat
- Breedte : 560 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Gaskookplaat
- Breedte : 240 mm
- Aantal branders/kookzones : 1
- Type kookplaat : Gesealde plaat
- Breedte : 610 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Gaskookplaat
- Breedte : 450 mm
- Aantal branders/kookzones : 2