Kookplaat
Voor je een kookplaat gaat kiezen, weet dat er 4 soorten bestaan: elektrisch, op gas, inductie en vitrokeramisch. Wil je een klassieke of een snel opwarmende en minder energievretende inductiekookplaat? Verkies je gas of elektriciteit? Professionele koks verkiezen koken op gas, maar daar heb je natuurlijk wel een gasaansluiting in je keuken voor nodig. Een elektrische kookplaat is goedkoper, maar warmt dan weer traag op en verbruikt daardoor veel energie. Sommige gebruikers vinden het ook aangenaam dat de kookzones zich aanpassen.
- Type kookplaat : Inductiekookplaat zones
- Breedte : 766 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 750 mm
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 560 mm
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 576 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 560 mm
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 290 mm
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 560 mm
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 780 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 560 mm
- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 766 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Breedte : 750 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 576 mm
- Aantal branders/kookzones : 4